Top
iswipe Tjerk Kooistra Zwolle

Interim Opdrachten

Heb je te maken met ziekte en heb je tijdelijke vervanging nodig of ruimte voor een extra kracht? iSwipe is ook beschikbaar voor interim opdrachten. Bij iSwipe passen wij ons moeiteloos en snel aan bij een nieuwe organisatie. iSwipe heeft ervaring met verschillende interim projecten, zowel op het gebied van loopbaanbegeleiding als intercedent/accountmanager. De diensten die iSwipe aanbiedt, kunnen ook in een interim opdracht gegoten worden.

Heb je een tijdelijke opdracht liggen en zoek je iemand die persoonlijke aandacht heeft voor jouw organisatie, snel leert en zich goed aanpast? Dan ben je bij iSwipe aan het juiste adres. Neem hieronder contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct contact opnemen

Tjerk Kooistra
tjerk@iswipe.nl
tel: 0644334551

Lees testimonials

Aize Wijnstra over iSwipe (Referentie)
Aize Wijnstra Voorzitter Plaatselijk Belang Akkrum Nes

Omdat onze dorpsvisie 2011-2020 aan vernieuwing toe was, stond het maken van een nieuw exemplaar tot ca. 2030 op de to do lijst van ons bestuur. Van de vorige editie herinnerden wij ons nog de enorme hoeveelheid werk die dit met zich meebrengt. Bovendien zijn er momenteel veel meer mogelijkheden om data te verzamelen en te verwerken dan voorheen. Hiervoor is echter specifieke kennis nodig die wij zelf niet in huis hebben. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een partner, die ons hierbij zou kunnen helpen en kwamen terecht bij Tjerk Kooistra, eigenaar van iSwipe. Na een kennismakingsgesprek besloten we met hem in zee te gaan. Een goede keuze bleek achteraf. We zouden Tjerk willen omschrijven als: - Super enthousiast - Bekwaam, kennis van zaken - Positief - Behulpzaam in ieder opzicht Tjerk heeft ons veel werk uit handen genomen o.a. door in overleg met ons een relevante vragenlijst voor de fysieke en digitale enquête samen te stellen. Mede door zijn enthousiasme en ervaring op dit gebied hebben we veel ingevulde formulieren teruggekregen. De hieruit verkregen gegevens zijn door Tjerk geanalyseerd en samengevat in een bruikbaar rapport. Wij zien terug op een fijne samenwerking met Tjerk, en bevelen hem zeker aan voor soortgelijke klussen.

Jelle Weinreder over iSwipe
Jelle Weinreder Eigenaar Obvious Media

Tjerk is een echte doorbijter. Hij gaat net zo lang door totdat hij zijn doelstelling bereikt heeft. Daarnaast is het prettig om met Tjerk samen te werken.

Arend Jan Schuurman over iSwipe
Arend Jan Schuurman Voorzitter Plaatselijk Belang Nieuwleusen

Plaatselijk belang Nieuwleusen is een vereniging van en voor alle Nieuwleusenaren en wij zetten ons in voor de leefbaarheid van het dorp in de breedste zin van het woord. Dan is het best moeilijk om te bepalen wat je wel en niet moet gaan oppakken. Om daar zicht en structuur in te krijgen hebben wij Tjerk Kooistra gevraagd om als jonge frisse startende ondernemer voor ons een leefbaarheidsonderzoek uit te voeren. Daar heeft Tjerk met zijn bedrijf “iSwipe” op een voortreffelijke wijze invulling aan gegeven. Samen met het bestuur van de vereniging zijn de uitgangspunten helder geformuleerd. Er is digitaal, huis aan huis en op de markt geënquêteerd. De opgehaalde bevindingen zijn in een overzichtelijke rapportage teruggelegd aan de inwoners van Nieuwleusen en op waarde beoordeeld. Het hele proces heeft een klein half jaartje in beslag genomen en heeft geresulteerd in een uiterst nuttige uitvoeringsagenda waarvan wij weten dat de onderwerpen die daar op staan gedragen worden door de inwoners van Nieuwleusen. Met het geleverde werk van Tjerk Kooistra zijn wij nu alweer bijna twee jaar verder nog steeds heel content.

Edwin van den Broeke over iSwipe
Edwin van den Broeke Operationeel Directeur bij Innotiq

Tjerk / I Swipe heeft bij ons uitzendbureau een interim vervanging gedaan als Intercedent. De wijze waarop Tjerk met relaties en medewerkers contact legt is heel laagdrempelig, onbevangen en zeer plezierig. Dit gecombineerd met een gezonde dosis humor en een vrolijke levenshouding maakt het samenwerken met Tjerk prettig en vakkundig.

Referentie Jeroen Hogenkamp iSwipe
Jeroen Hogenkamp Eigenaar Stand-Out Reclame

Tjerk heeft ons goed geholpen met de verkoop van onze producten. Hij doet dit op een nette en professionele manier zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het imago van je bedrijf.

Paul Ram
Paul Ram Paul Ram Concept & Creatie

De zorg voor projecten die Tjerk laat zien in dagelijkse taken maakt het als ondernemer makkelijker om werkzaamheden uit handen te geven. Door het actief meedenken i.c.m. de ervaring van Tjerk op verschillende Sales taken was hij direct van toegevoegde waarde voor het bedrijf. De 6 maanden samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren en raad dan ook iedereen aan om een gesprek aan te gaan om te kijken waar Tjerk jou zou kunnen helpen.

Jordy Rensen
Jordy Rensen Student Cibap

In het laatste jaar van mijn opleiding was Tjerk mijn studiecoach/loopbaanbegeleider. Vriendelijk, behulpzaam en optimistisch zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten wanneer ik terug denk aan Tjerk. Ondanks dat we dezelfde leeftijd delen, werd hier heel professioneel mee omgegaan en was er sprake van een prettige wisselwerking. Waar Tjerk nog wat ervaring kan inwinnen bij meer ervaren collega's, kan men ten alle tijden bij hem terecht; ook buiten de voor de hand liggende tijden. Tjerk maakt bij eventuele problemen er direct werk van en weet dit weer in goede banen te leiden. Louter goede woorden voor een zeer prettig persoon, zowel in de formele- als informele sferen.

Marc Bos
Marc Bos Student Cibap

Regelmatig kwam ik Tjerk tegen in de wandelgangen, waarop hij vriendelijk en goed ‘levelend’ contact met mij zocht. Waarna het neigde naar een simpele doch werkende figuurlijke hand in de rug. Dit deed hij zodat ik minder stress ervaarde in mijn examenjaar.

Joshua van Agteres
Joshua Agteres Eigenaar Freestyler Josh

In het seizoen van 2017-2018 heb ik gebruik mogen maken van iSwipe zijn diensten. Hierbij maakte ik gebruik van acquisitie middels het bellen van amateur en professionele voetbalverenigingen en -clubs. Naast het vullen van mijn bestand met nieuwe potentiële klanten werd ook zichtbaar gemaakt welke acties nog ondernomen konden worden en in welk stadium de acquisitie zich bevond. Erg prettig. Na elke acquisitie dag werd er de tijd genomen om deze te evalueren en de vervolgacties door te bespreken. Al met al een prettige en hartelijke samenwerking ondervonden.

femke klein goldewijk
Femke Klein Goldewijk Fase 4 Coach

Als collega coach ervaar ik bij Tjerk een grote betrokkenheid bij zijn studenten. Hij is zorgvuldig, begripvol en biedt indien gewenst structuur. Met zijn opgewekte en blije gezicht is hij ontwapenend; tevens voelt hij feilloos aan wanneer een andere houding gewenst is. Hij is in staat de student verder te helpen; niet door het voor hen op te lossen maar door de juiste vragen te stellen: daar draait het volgens mij om…

Lianne ter Borgert
Lianne Borgert Teammanager Cibap

Tjerk, heeft hart voor de student, stimuleert ondernemendheid bij studenten die dat kunnen gebruiken en weet de studenten op zijn eigen creatieve manier te begeleiden tijdens hun schoolloopbaan.

Henriet Seinen
Henriët Seinen Relatiemanager Zakelijke Markt St. Red een Kind

Tjerk is een enthousiast geval die met veel optimisme voor je aan de slag gaat. Aan de telefoon is hij erg vriendelijk en niet zo’n schreeuwerige verkoper die gaat voor het snelle resultaat.

Dick
Dick Drost Eigenaar Drost Koffie

Tjerk belt één dag in de maand voor "Drost Koffie" om met bedrijven afspraken te maken. Hij belt koud, ik krijg ze warm. Ik ben ontzettend blij met Tjerk, met name door zijn professionele voorkomen , know-how en de oprecht sociale houding. Ik hoop nog vele jaren te mogen werken met Tjerk!

Rob Groenendal
Rob Groenendal Eigenaar Hart voor Reclame

Eind september 2018 hebben Tjerk Kooistra van iSwipe en Hart voor reclame voor het eerst kennis met elkaar gemaakt en al gauw was er een klik en kon ik het vinden in manier waarop hij zijn call centeractiviteiten kon uitvoeren. Het plan om samen te gaan werken en deze dienst bij iSwipe te gaan afnemen was geboren. iSwipe heeft ons daarbij naar alle tevredenheid geholpen met het maken van afspraken, waar onze accountmanagers naar toe konden gaan om onze producten te verkopen. Ik kan iSwipe voor call center activiteiten dan ook van harte aanbevelen.

Pascal Haxe
Pascal Haxe Eigenaar PRH-Visual Media

Tjerk heb ik leren kennen als een zeer gewaardeerde collega en inmiddels behoort hij tot mijn vriendenkring. Daarnaast zie ik Tjerk als een ondernemer. Hij weet namelijk precies wat hij wil en welke stappen hij hiervoor moet nemen en gaat hier dan de volle honderd procent voor. Ook heeft Tjerk het vermogen om mensen mee te krijgen in zijn verhaal door zijn optimisme en gevatte (humoristische) opmerkingen. Al met een zeer prettig persoon om zaken mee te doen of om in je nabijheid te hebben.

Simone van Sweden
Simone van Sweden Coordinator Hoofdstroom A&O Psychologie Saxion

Ik heb Tjerk leren kennen als een zelfverzekerde, enthousiaste trainer die met speels gemak de aandacht van een groep weet te pakken. Hij gebruikt daarbij veel humor, in combinatie met kennis en didactische vaardigheden. Tjerk is een echte gangmaker en weet daarmee een constructief leerklimaat te bevorderen. 'Waar gelachen wordt, wordt geleerd' is wat mij betreft zeker van toepassing op zijn trainerschap!

Mira Benes
Mira Benes Eventmanager Broekriem

Tjerk heeft voor De Broekriem workshops verzorgd over hoe een persoonlijke en authentieke video sollicitatie te maken. Hij weet je snel te doorgronden, stelt je op je gemak en betrekt de hele groep in het proces. En dit doet hij met zijn eigen relaxte en positieve stijl. Zelfs de mensen die een hoge drempel over moesten, kreeg hij zover om een goede video op te nemen.

Collin Pelleboer
Collin Pelleboer Eigenaar Bureau Hanze

Voor het leefbaarheidsonderzoek dat wij in Oosterwolde (gemeente Oldebroek) hebben uitgevoerd, heeft iSwipe ondersteund bij het verwerken en analyseren van de respons. De snelheid en nauwkeurigheid van het verwerken van alle data heeft ervoor gezorgd dat wij graag met iSwipe samenwerken.

Roel Koeling
Roel Koeling Bestuurslid Vereniging Dorpsbelangen Dwingeloo

Resultaatgericht. Goede leuke, maar ook sympathieke manier van benadering naar publiek. Doet wat ie belooft.’

Wout Donker
Wout Donker Voorzitter Vereniging Dorpsbelangen Dwingeloo

Voor de Vereniging Dorpsbelangen Dwingeloo heeft Tjerk meegeholpen een Leefbaarheid enquête te organiseren. Inhoudelijk, praktisch en ondersteunend heeft Tjerk daar heel goed aan bijgedragen. Het resultaat was een lijvige rapportage met uitslagen, die hij op een door Dorpsbelangen georganiseerde avond zelf heeft gepresenteerd en toegelicht. De keus van Dorpsbelangen was om de enquête digitaal te houden, maar Tjerk was ook bereid om 'op straat' te enquêteren. Dorpsbelangen was heel tevreden over zijn bijdrage.

You don't have permission to register