Top
iswipe Tjerk Kooistra Zwolle

Loopbaanbegeleiding

Heeft jouw organisatie een vraagstuk met betrekking tot een loopbaantraject of behoefte aan een training met betrekking tot loopbaanbegeleiding, dan is iSwipe de oplossing voor dit vraagstuk of deze behoefte. iSwipe heeft onder andere ervaring bij het Cibap als studiecoach en heeft training gegeven bij de Broekriem aan werkzoekenden.

iSwipe heeft een verfrissende blik op de arbeidsmarkt en weet de juiste instrumenten te gebruiken om jouw loopbaan tot een succes te maken. Het hebben van eigen regie op jouw loopbaan is een belangrijk thema tijdens trainingen en begeleiding. Neem gerust contact met mij op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct contact opnemen

Tjerk Kooistra
tjerk@iswipe.nl
tel: 0644334551

Lees testimonials

Edwin van den Broeke over iSwipe
Edwin van den Broeke Operationeel Directeur bij Innotiq

Tjerk / I Swipe heeft bij ons uitzendbureau een interim vervanging gedaan als Intercedent. De wijze waarop Tjerk met relaties en medewerkers contact legt is heel laagdrempelig, onbevangen en zeer plezierig. Dit gecombineerd met een gezonde dosis humor en een vrolijke levenshouding maakt het samenwerken met Tjerk prettig en vakkundig.

Jordy Rensen
Jordy Rensen Student Cibap

In het laatste jaar van mijn opleiding was Tjerk mijn studiecoach/loopbaanbegeleider. Vriendelijk, behulpzaam en optimistisch zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten wanneer ik terug denk aan Tjerk. Ondanks dat we dezelfde leeftijd delen, werd hier heel professioneel mee omgegaan en was er sprake van een prettige wisselwerking. Waar Tjerk nog wat ervaring kan inwinnen bij meer ervaren collega's, kan men ten alle tijden bij hem terecht; ook buiten de voor de hand liggende tijden. Tjerk maakt bij eventuele problemen er direct werk van en weet dit weer in goede banen te leiden. Louter goede woorden voor een zeer prettig persoon, zowel in de formele- als informele sferen.

Marc Bos
Marc Bos Student Cibap

Regelmatig kwam ik Tjerk tegen in de wandelgangen, waarop hij vriendelijk en goed ‘levelend’ contact met mij zocht. Waarna het neigde naar een simpele doch werkende figuurlijke hand in de rug. Dit deed hij zodat ik minder stress ervaarde in mijn examenjaar.

femke klein goldewijk
Femke Klein Goldewijk Fase 4 Coach

Als collega coach ervaar ik bij Tjerk een grote betrokkenheid bij zijn studenten. Hij is zorgvuldig, begripvol en biedt indien gewenst structuur. Met zijn opgewekte en blije gezicht is hij ontwapenend; tevens voelt hij feilloos aan wanneer een andere houding gewenst is. Hij is in staat de student verder te helpen; niet door het voor hen op te lossen maar door de juiste vragen te stellen: daar draait het volgens mij om…

Lianne ter Borgert
Lianne Borgert Teammanager Cibap

Tjerk, heeft hart voor de student, stimuleert ondernemendheid bij studenten die dat kunnen gebruiken en weet de studenten op zijn eigen creatieve manier te begeleiden tijdens hun schoolloopbaan.

You don't have permission to register