Top
i-Swipe Contact

Over iSwipe

Tjerk Kooistra

De ondernemer achter ‘iSwipe’

Op de foto zie je mijn vader, op wie ik erg veel lijk. Vroeger als ik op vakantie ging, zag ik mijn vader altijd bij de verschillende braderieën afdingen om de zoveelste klok voor een mooie prijs op de kop te tikken. Ook wist hij altijd precies waar de aanbiedingen waren. Dat moest ook wel met zoveel kinderen (lees:6). Later besefte ik dat hij sales-technisch het goede voorbeeld gaf en bovendien een echte Nederlander is!

Mijn naam is Tjerk Kooistra, een ondernemende jongeman die niet eerder stopt dan dat hij zijn doelen behaald heeft. Daarnaast houd ik van voetbal en vind ik het heerlijk om op zijn tijd een speciaal biertje te drinken. Ik heb atheneum afgerond en daarna mijn diploma Toegepaste Psychologie behaald. Al tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in de sales. Ik heb vijf jaar bij Emolife gewerkt. Ik begon daar als fondsenwerver, maar werd al snel leidinggevende van een eigen vestiging. Ook heb ik voor de stichting van het Kind gewerkt. Het van niets iets maken intrigeerde mij. De tomeloze inzet die daarvoor nodig was, ontwikkelde ik in deze tijd.

Toen ik mijn studie afrondde, gaf ik het werken in loondienst een oprechte kans. Ondanks het leuke werk als accountmanager, merkte ik dat ik hier niet gelukkig van werd. Mijn droom om zelfstandig ondernemer te worden werd werkelijkheid: het begin van iSwipe.

iSwipe Zwolle Tjerk

Tjerk & humor

Tjerk is regelmatig te betrappen op het maken van woordgrappen. Hij wordt in de wandelgangen wel eens een ‘woordkunstenaar’ genoemd. Nadeel is dat hij ze wel eens wil uitleggen en dat leidt tot ongemakkelijke situaties.

Tjerk & zijn speciaal biertje

In zijn vrije tijd houdt Tjerk van een heerlijk speciaal biertje. Lekker ontspannen op het terras met een mooi Belgisch blond biertje, dat is waar je Tjerk erg blij mee kunt maken!

Tjerk & familie

Hij gaat graag met zijn familie op stap en is regelmatig met zijn vader en broer te vinden bij PEC Zwolle. Ook al heeft zijn vader het alleen maar over zijn favoriete club Cambuur, toch koesteren ze dit tweewekelijkse uitje!

Tjerk & resultaatgerichtheid

Een combinatie van doorzettingsvermogen en altijd resultaat willen halen, eerder stopt hij niet.

Tjerk & analytisch

Een nieuwsgierige en onderzoekende houding die graag meet om te weten.

Tjerk & authenticiteit

Trouw aan zijn eigen persoonlijkheid en betrouwbaar.

Tjerk & creativiteit

Kleurt graag buiten de lijntjes of buiten de kaders.

Kom meer te weten over Tjerk Kooistra

Tjerk Kooistra iSwipe
You don't have permission to register