Top
iswipe Tjerk Kooistra Zwolle

Sales en acquisitie uitbesteden

Sales en acquisitie uitbesteden?

iSwipe heeft meer dan vijf jaar ervaring in koude acquisitie. Onderstaand staan de stappen die je met iSwipe doormaakt om je sales en acquisitie (deels) uit te besteden.

Jouw salesvraagstuk

1

Wil je meer klanten en kan jouw bedrijf wel een boost gebruiken? iSwipe is het antwoord op de vraag naar meer klanten. iSwipe heeft onder andere ervaring met telefonische acquisitie en met account- en relatie management. Wij denken graag mee in waar de behoefte ligt bij jouw salesvraagstuk en welke manier van acquisitie hierbij past.

Geen verrassingen achteraf

2

Je bepaalt zelf hoeveel uur je iSwipe inzet. iSwipe is flexibel en denkt graag met je mee in welke mate jij acquisitie zou willen toepassen voor jouw bedrijf.

Sales en acquisitie uitbesteden

3

iSwipe maakt een pitch voor jouw bedrijf en gaat voor je aan de slag en zorgt er in korte tijd voor afspraken, exposure en uiteindelijk omzet!

Evaluatie

4

Er is voortdurend aandacht aan evaluatie, ook over de gemaakte afspraken. Zo houdt je de zaag scherp!

Heb jij een salesvraagstuk? Stel hieronder jouw vraag!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct contact opnemen

Tjerk Kooistra
tjerk@iswipe.nl
tel: 0644334551

Lees testimonials

Jelle Weinreder over iSwipe
Jelle Weinreder Eigenaar Obvious Media

Tjerk is een echte doorbijter. Hij gaat net zo lang door totdat hij zijn doelstelling bereikt heeft. Daarnaast is het prettig om met Tjerk samen te werken.

Edwin van den Broeke over iSwipe
Edwin van den Broeke Operationeel Directeur bij Innotiq

Tjerk / I Swipe heeft bij ons uitzendbureau een interim vervanging gedaan als Intercedent. De wijze waarop Tjerk met relaties en medewerkers contact legt is heel laagdrempelig, onbevangen en zeer plezierig. Dit gecombineerd met een gezonde dosis humor en een vrolijke levenshouding maakt het samenwerken met Tjerk prettig en vakkundig.

Referentie Jeroen Hogenkamp iSwipe
Jeroen Hogenkamp Eigenaar Stand-Out Reclame

Tjerk heeft ons goed geholpen met de verkoop van onze producten. Hij doet dit op een nette en professionele manier zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het imago van je bedrijf.

Paul Ram
Paul Ram Paul Ram Concept & Creatie

De zorg voor projecten die Tjerk laat zien in dagelijkse taken maakt het als ondernemer makkelijker om werkzaamheden uit handen te geven. Door het actief meedenken i.c.m. de ervaring van Tjerk op verschillende Sales taken was hij direct van toegevoegde waarde voor het bedrijf. De 6 maanden samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren en raad dan ook iedereen aan om een gesprek aan te gaan om te kijken waar Tjerk jou zou kunnen helpen.

Joshua van Agteres
Joshua Agteres Eigenaar Freestyler Josh

In het seizoen van 2017-2018 heb ik gebruik mogen maken van iSwipe zijn diensten. Hierbij maakte ik gebruik van acquisitie middels het bellen van amateur en professionele voetbalverenigingen en -clubs. Naast het vullen van mijn bestand met nieuwe potentiële klanten werd ook zichtbaar gemaakt welke acties nog ondernomen konden worden en in welk stadium de acquisitie zich bevond. Erg prettig. Na elke acquisitie dag werd er de tijd genomen om deze te evalueren en de vervolgacties door te bespreken. Al met al een prettige en hartelijke samenwerking ondervonden.

Henriet Seinen
Henriët Seinen Relatiemanager Zakelijke Markt St. Red een Kind

Tjerk is een enthousiast geval die met veel optimisme voor je aan de slag gaat. Aan de telefoon is hij erg vriendelijk en niet zo’n schreeuwerige verkoper die gaat voor het snelle resultaat.

Dick
Dick Drost Eigenaar Drost Koffie

Tjerk belt één dag in de maand voor "Drost Koffie" om met bedrijven afspraken te maken. Hij belt koud, ik krijg ze warm. Ik ben ontzettend blij met Tjerk, met name door zijn professionele voorkomen , know-how en de oprecht sociale houding. Ik hoop nog vele jaren te mogen werken met Tjerk!

Rob Groenendal
Rob Groenendal Eigenaar Hart voor Reclame

Eind september 2018 hebben Tjerk Kooistra van iSwipe en Hart voor reclame voor het eerst kennis met elkaar gemaakt en al gauw was er een klik en kon ik het vinden in manier waarop hij zijn call centeractiviteiten kon uitvoeren. Het plan om samen te gaan werken en deze dienst bij iSwipe te gaan afnemen was geboren. iSwipe heeft ons daarbij naar alle tevredenheid geholpen met het maken van afspraken, waar onze accountmanagers naar toe konden gaan om onze producten te verkopen. Ik kan iSwipe voor call center activiteiten dan ook van harte aanbevelen.

You don't have permission to register